Intézmény
2023. október 06.

Az idős lakókat köszöntötték

Idősek napja alkalmából bensőséges ünnepséget szervezett az Önkormányzati Szociális Szolgálat az Idősek Átmeneti Otthonában.

A megjelenteket – köztük Rajnai Gábor alpolgármestert, Emődi Ferencnét, az Oroszlányi Járási Kormányhivatal vezetőjét, valamint Baráth Domonkos intézményvezetőt, települési képviselőt – Ságiné Kincses Ágnes, az otthon vezetője köszöntötte, majd a következő gondolatokat fejtette ki:

„Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejövünk azért, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket. Feladatunk lehetővé tenni számukra az öregkorhoz méltó életet, támaszt nyújtani nekik a pihenésben. Vigyázni kell rájuk, segíteni kell őket!”

Rajnai Gábor alpolgármester e mondatokkal köszöntötte az időseket: „Ősz van, s ahogyan az ősz is lehet borús, bánatos, szomorú, az Önök életében is vannak nehézségek. Már nem tudnak olyan könnyedén és gyorsan mozogni, hol itt fáj, hol ott fáj, sokat kell költeni a gyógyszerekre is, de a szívük, az nem öregszik! Kívánom az otthon idős és szépkorú lakóinak, hogy bajaik, problémáik ellenére is élvezzék életük minden egyes pillanatát, mert hatalmas ajándék az élet.

Az év minden napján érezzék a társadalom megbecsülését. Érezzék, hogy szükség van Önökre, érezzék, hogy vannak dolgok, amit jobban tudnak, vannak dolgok, amit csak Önök tudnak. Megtiszteltetés számomra, hogy együtt ünnepelhetünk!” A megható rendezvény ajándékműsorral folytatódott, melyben Dallos Zoltán és Karap Diána, a Kadarka Társulat tagjai verssel, slágerrel és operett részletekkel kedveskedtek az otthon lakóinak.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek