Kék hírek
2023. július 26.

Lopás miatt került őrizetbe

A 31 éves férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, ezúttal két fűkaszát lopott. Az oroszlányi rendőrök kihallgatták és kezdeményezték a letartóztatását.

Egy oroszlányi gazdabolt környékén járt B. Gábor 2023. július 21-én, délelőtt. A férfi lopásra szánta el magát, ezért az üzlet előtt kihelyezett egyik fűkaszát egyszerűen leemelte, majd távozott. Kis idő múlva visszament és egy másik fűkaszát is ellopott. A sértett, amint észlelte a bűncselekményt, értesítette a rendőröket. Az esetről felvétel készült, így azonosították a 31 éves férfit, akit még aznap 14 óra 30 perckor a városban elfogtak. A tettes addigra a két gépet eladta, de a rendőröknek sikerült megtalálni és lefoglalni azokat. B. Gábort előállították és gyanúsítottként kihallgatták lopás bűntett miatt.

Mivel más bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható volt, így kihallgatták kerékpárlopás, valamint két üzletből történő lopás miatt is. Egy alvó sértett telefonját is eltulajdonította, így kifosztás miatt is. A nyomozók a fűkaszákat időközben már visszaadták a tulajdonosnak. A férfi többször volt vagyon elleni, valamint erőszakos bűncselekmények miatt büntetve, jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2023. július 24-én elrendelt.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek