Kultúra
2023. július 21.

Kulturális programokról egyeztettek

Ismeretes a régi vélekedés: a nyár a kultúrában uborkaszezon.

Oroszlányban a lehetőségekhez mérten, a nyár folyamán is különböző programokkal várják a városlakókat a művelődés szervezők. Zajlanak a nyár esti filmvetítések, a zenés találkozások a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében.

A gyermekek számára különböző időpontokban és helyszíneken, több fajta tematikus táborozási lehetőség nyújt kikapcsolódást a vakáció alatt.

Augusztus 18-20. között rendezik meg a szabadtéri színpadnál az V. BOROSZLÁNY programot, sok fellépővel, különféle borok kóstolásával egybekötve.

Szeptember első napjaiban lesz a hagyományos Bányásznapi rendezvénysorozat, melyen idén is gazdag programokkal várják majd az érdeklődőket.

Kiemelt szerepet kapnak a testvérvárosi találkozások is. Júliusban Plochingenben, augusztusban Konskieban, szeptemberben Yerresben képviseli delegáció városunkat, oroszlányi fellépő csoportokkal együtt.

A nyárt követően az ősz is kitűnő programmal kezdődik. Október 19-én az Apostol együttes 50. születésnapi koncertjére kerül sor a művelődési ház színháztermében.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek