Hír
2020. október 11.

Országos Könyvtári Napok

Az Országos Könyvtári Napok keretein belül az oroszlányi bibliotéka is több programmal várta az érdeklődőket. Az október 5-11. közötti időszak mottója „Könyvtárak az emberekért” volt.

Pénteken délelőtt a gyerekek találkozhattak Wéber Anikó írónővel, aki „Az osztály vesztese” című könyvéről beszélt. Délután a Műélmény Kávézó várta a művelődési házba látogatókat. A márciusban kialakult pandémiás helyzetben sem unatkoztak az intézmény dolgozói: kvízeket, fejtörőket, rajz- és versíró pályázatot állítottak össze. A rendezvényen ezeknek a feladványoknak az eredményhirdetésére került sor. Meglepetésként a beérkezett verseket és prózákat a könyvtár dolgozói olvasták fel. A nyertesek részére a díjakat Takács Tímea igazgató és Szlezákné Molnár Katalin gyermekkönyvtáros adta át.

Az intézmény facebook oldalán /www.okszik.hu/ a jövőben is elérhetőek lesznek újabb online feladványok, napi érdekességek, kvíz, a „Ne mondj csütörtököt” és a „Pénteki kakukktojás” fejtörő, a játékos helytörténet, valamint online könyv- és hangos könyvajánló.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek