Hír
2020. május 11.

Ismét végez óracserét és új bekötést az ÉDV

A Vízmű ismét végez helyszíni munkálatokat a kijárási korlátozás enyhítése okán. Az ügyfélszolgálati irodák azonban továbbra is zárva vannak.

A május 4-i vidéken megszűnt kijárási korlátozás után az Északdunántúli Vízmű Zrt.-nél is újraindul az élet. A Vízmű több, a koronavírus és a korlátozások miatt felfüggesztett tevékenységét újraindította, közölte a társaság a Facebook-oldalán. A cég kiemelte, hogy a szigorú munka- és egészségvédelmi szabályok betartása és a biztonságos feladatellátáshoz szükséges feltételek biztosítása mellett végzi a munkálatokat.

Így május 7-től az ingatlanok meglévő vízmérőinek esedékes cseréjét vagy plombálását, illetve új bekötéseket is elvégzi a társaság. Ismét végeznek hálózatellenőrzési munkálatokat, tulajdonosváltozásokkal összefüggő ellenőrzéseket, és az átadási pontokon lévő technikai vízmérők leolvasását.

Emellett a megrendelőktől hozzájuk beérkező hálózatdiagnosztikai munkavégzésre vonatkozó igényt, a csatornakamerázás nem üzembiztonsággal összefüggő részeit, valamint a csatorna bekötések átvételére irányuló tevékenységek végrehajtását is ismét elvégzi az ÉDV.

Az ÉDV felhívja a figyelmet, hogy ügyfélkapcsolati irodáikat továbbra is zárva tartják a felhasználók és dolgozóik védelme, és a fertőzésveszély kockázatának csökkentése érdekében. A Vízmű ügyfélkapcsolati munkatársai azonban továbbra is várják a fogyasztók megkeresését a társaság elérhetőségein.

Forrás: kemma.hu


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek