Hír
2020. május 09.

Csendben zajlik a munka

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai az elmúlt hetekben is igyekeztek hasznossá tenni magukat.

A kollégák közül többen home officeban végzik el napi teendőiket. Vannak akik a könyvtár könyveit naplózzák, vannak akik online bütyköldét tartanak a vállalkozó kedvű és ügyes kezű gyerekeknek, míg mások adminisztratív feladatokat látnak el, könyvajánlókat szerkesztenek, kvízeket írnak, szórakoztató videókat, képrejtvényeket készítenek, melyeket a facebookon, illetve az okszik.hu-n tesznek közzé nap mint nap.

Az elmúlt hetekben a nyárra tervezett karbantartási munkákat is elkezdték az arra kijelölt munkatársak, hiszen a járványhelyzet elmúltával a ház ismét nyitott kapukkal várja majd látogatóit, vendégeit.

A színpadon új reflektorokkal, lámpákkal pótolták a már elhasználódott világító berendezéseket, ellenőrizték a zsinórpadlást, a trégereket, és a nézőtéren lévő székek javítása is folyamatban van. A termek mindegyikét fertőtlenítik, csakúgy mint a könyvtárban fellelhető könyvek sokaságát. A földszinti aula kis babakuckójának minden zuga és aprócska játéka patyolat tisztán várja a nyitást, de gyakorlatilag az intézmény a pincétől a padlásig felfrissül.

Látogatókat még nem fogadhat az intézmény, és az adomány könyvek átvételére sincs lehetőség egyelőre, de amint lehet, ismét szeretettel vár majd mindenkit a kamara- és a kiállítóterem, a felnőtt- és gyermekkönyvtár, a tevékeny civileknek helyet adó termek, a nézőtér, valamint a művelődési központ egész csapata.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek