Hír
2018. december 31.

Jubileumi előszilveszter

Igazi késő őszi idő fogadta az év utolsó előtti napján a főtérre kilátogatókat: volt eső, és szél, valamint többszáz ember, kiváló hangulatban.

Hír
2018. december 28.

Tilos a petárda!

A pirotechnikai eszközök használatának veszélyeire figyelmeztetett a rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat csütörtökön közös sajtótájékoztatóján.

Mozaik
2018. december 27.

Áramszünet!

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon.

Hír
2018. december 27.

Pezsgő teszt

Az év végéhez közeledve ezúttal egy igazi ünnepi termékkört, az édes fehér pezsgőket vizsgálta Szupermenta programjában a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Hír
2018. december 27.

Fokozott figyelemre intenek az állatvédők

Fokozott figyelemre intenek az állatvédők a szilveszterkor szokásos petárdázások és tűzijátékok, azok erőteljes hang- és fényhatásai miatt, hiszen ezek állatok sokaságát rémítik halálra.

Sport
2018. december 27.

Karácsonyi győzelem

Karácsony előtt a 6. helyen tanyázó Vasas csapatát fogadták az oroszlánok. Ez a találkozó mindig különös jelentőséggel bír, hisz egy régi mumusról van szó, akivel az utóbbi években sokszor meggyűlt a baja a hazaiaknak.

Hír
2018. december 23.

Nem adomány, meglepetés

Ismét a főtéren találkozott advent utolsó vasárnapján Opsuszta Csaba és a hozzá csatlakozó barátok, ismerősök, hogy a tavalyihoz hasonlóan ismét elkészítsék a 100 adag toroskáposztát.

Hír
2018. december 21.

Karácsony a Benedekben

Öröm együtt ünnepelni, hiszen közeleg a karácsony, a születés ünnepe, amikor megállunk egy pillanatra rohanó világunkban és számvetést készítünk.


Találatok száma: 62db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek