Hír
2018. október 31.

Pályaválasztási Kiállítás

A Komárom–Esztergom Megyei Kormányhivatal 2018 őszén is megrendezi a fiatalok pályaválasztását segítő nagyszabású rendezvényét, a Pályaválasztási Kiállítást.

Hír
2018. október 31.

Ne dőljön be a hirdetéseknek!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a jövőben is folytatja az internetes tűzifahirdetések ellenőrzését. A hivatal honlapján a napokban működésbe helyezett, új adatbázis immár rendszerezetten rögzíti a jogszerűtlenül feladott hirdetések adatait.

Sport
2018. október 31.

Judo Világnap

Az Oroszlányi Judo Club versenyzéssel ünnepelte a Judo Világnap-ját (október 28.) Koroncón, egy meghívásos verseny keretében. Az alapító Kano Dzsigoro (Jigoro Kano) professzor születésnapja alkalmából megtartott esemény célja, hogy megünnepeljék a judo szeretetét, és megismertessék az emberekkel a sportágat.

Mozaik
2018. október 30.

Ingyenes képzések

A projekt keretében szerveznek olyan díjmentes tanfolyamokat, melyek az 50 év feletti korosztály kompetenciáit erősítik, fejlesztik

2018 novembere

Tatabánya

Mozaik
2018. október 30.

Áramszünet!

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon.

Hír
2018. október 30.

Tiszteletadás a majki sírkertben

Az elmúlt évekhez hasonlóan, Halottak napja közeledtével megemlékezést szervezett az oroszlányi Rákóczi Szövetség a majki, Madár-hegyi temetőben található katonasíroknál.

Sport
2018. október 30.

Karatesiker

Tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a hétvégén az IJKA Országos Nyílt Stílus Bajnokság Tatabányán.

Hír
2018. október 28.

Rajzfilmünnep

Közel ezren keresték fel három nap alatt a művelődési központot. Az intézmény első alkalommal csatlakozott a Rajzfilmünnep programsorozatához, amit 6. alkalommal rendeztek meg az országban.

Egészség
2018. október 28.

Közeleg az influenzaszezon

Szerencsére még nincs járvány, de mint minden évben, az őszi, téli időszakban megemelkedik az influenzavírus által okozott fertőzések száma. Ez olyan népegészségügyi probléma, amely visszatérő, jól felismerhető és szerencsére fel tudunk rá készülni – hívta fel a figyelmet Kancz Csaba kormánymegbízott pénteki tájékoztatóján.

Hír
2018. október 27.

Látni és látszani

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult a héten. A résztvevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világító berendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik a látásukat.


Találatok száma: 71db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek