Sport
2018. augusztus 24.

Pályaavató

Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára is tiszteletét tette Oroszlány új streetball pályájának pénteki avatóünnepségén, amelyen Beck Ferenc, az OSE elnöke köszöntötte a jelenlévőket, köztük Lazók Zoltán polgármestert és File Beáta jegyzőt, illetve a képviselő-testület több tagját.

Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő beszédében hangsúlyozta: immár két alkalommal kellett bizonyítani a brüsszeli bürokratáknak, hogy jó helyre és hasznos célokra mennek a TAO-s támogatások, aminek újabb eredményeként valósult meg a közel 32 millió forintos beruházás, melynek 70%-a TAO-s forrás volt, s ezt egészítette ki az önkormányzat.

A képviselő külön kiemelte, hogy az OSE jó eséllyel pályázik a megyei Prima különdíjra, ennek elnyeréséhez azonban szükség van a város lakóinak mind több szavazatára.

Szavazni az alábbi formákban lehet:

- Közönségszavazás a kemma.hu-n (csak pár kattintással). A hírportálon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat. A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.

- A Forrás Rádió weboldalán! Az e-mail cím megadásával naponta egyszer, a kiválasztott jelölthöz tartozó "SZAVAZOK" gombra kattintva.

- Közönségszavazás a 24 Órában. A jelölteket többször bemutatják a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.

- További online szavazási lehetőségek: A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu – csak egy kattintás) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a voszkom@gmail.com címen is.

A pálya egyébként naponta 9-től 19 óráig áll a sportolni vágyók rendelkezésére.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek