Hír
2016. február 24.

Négymillió óra balesetmentesen

Közel félezer dolgozó és vendég jelenlétében ünnepelték kedden délelőtt a BorgWarner Turbo Systems Kft. oroszlányi gyárában, hogy immár 4 millió munkaórát teljesítettek üzemi baleset nélkül.

Az ünnepségen - melyen ott volt Czunyiné Bertalan Judit kormánybiztos, Lazók Zoltán polgármester, James Verrier, a BorgWarner cégcsoport elnök-vezérigazgatója és Martin Fischer, a BorgWarner Turbo Systems üzletágának európai ügyvezető igazgatója – adták át immár negyedik alkalommal a Safety Excellence Award díjat, amit négyszer eddig csak egy kínai gyár kapott meg az oroszlányiak mellett.

James Verrier köszöntőjében külön is kiemelte a dolgozók elkötelezettségét és fegyelmezett munkavégzését, Bogár Attila, a BorgWarner Turbo üzletágának ügyvezető igazgatója pedig arra hívta fel a jelenlévők figyelmét, hogy újabb 700 ezer órát teljesítettek, és 3-4 hónapon belül az ötmilliomodik balesetmentes munkaórát is elkönyvelhetik.

Az elismeréssel együtt járó 20 ezer dollárnak megfelelő forintösszeget a cégvezetés a dolgozókkal egyetértésben – a társadalmi felelősségvállalás részeként – hagyományosan jótékony célra fordítja, így az oroszlányi tűzoltók, mentők, valamint a Benedek Elek közalapítvány képviselői vehették át kedden az 1,85-1,85 milliós adományt.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek