Közélet
2015. október 23.

Tagtoborzás

Második alkalommal tartott toborzást, a Hunyadi Mátyás általános iskolában az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület – tájékoztatott Tyukodi József elnök.

A fiatalok mozgósítása a József Attila iskolában kezdődött, ahol a tűzoltó versenyeken végrehajtott gyakorlatokból tartott egy kis ízelítőt az egyesület öt önkéntese. A háromtucat jelentkező fiatalból aztán sajnos csak heten maradtak, bár ez nemcsak a gyerekeken múlott, mivel a belépéshez szülői beleegyezés is kellett.

- Azt is jó tudni, hogy nagyon komoly a gyerekek leterheltsége, van, aki több sportágban is edz, nem beszélve az egyéb iskola utáni elfoglaltságokról – fogalmazott Tyukodi József. A második bemutató a Hunyadiban már az egyesület ifjúsági csapatának a bemutatásával vette kezdetét, majd az osztott sugárszerelésből, tömlőgurításból tartottak egy kis ízelítőt az ifjoncok. A rövid idő ellenére sikerült felkelteni az érdeklődést, mert húszan jelezték belépési szándékukat.

A cél egy lány- és egy fiúcsapat összeállítása, versenyeztetése, az utánpótlás biztosítása – mondta az egyesület elnöke.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek