Önkormányzat
2015. szeptember 09.

Megkezdődtek a munkák!

Felállították a kerítéseket, a parkoló autók ablakába és a lakásokba tájékoztató anyagot helyeztek el, s megkezdődik a „posta mögötti lakótömbök” belső közterületeinek, útjainak és járdáinak, valamint a parkolóknak és a kapcsolódó zöldfelületeknek a rendbetétele.

Mint arról már beszámoltunk, a közel 160 millió forintos beruházás ideje alatt a kivitelezéssel érintett területre a behajtás és a parkolás az ott lakók számára is tilos lesz. Járműveikkel a közelben lévő, a korábbi Arany Iskola udvarán kialakított parkolóhelyeket tudják igénybe venni (az Iskola utca és a Gárdonyi utca felől is megközelíthető).

A forgalmi rend változás és a szakaszos korlátozások a Rákóczi út ezen szakaszán lévő kijelölt parkolóhelyeket is érinteni fogják ideiglenes jelleggel. A posta és a területen található boltok, kereskedelmi egységek áruszállítási lehetőségét is a Rákóczi út felől kell biztosítani, így ennek megfelelően a nevezett szakaszon a megállás és parkolás a kora reggeli órákban elsősorban az áruszállítás céljából lesz csak lehetséges.

A mozgássérültek, vagy mozgásukban korlátozottak jelentkezzenek a polgarmester@oroszlany.hu e-mail címen, vagy a 361-444-es telefonszámon, hogy a hivatal egyedi megoldással segíthesse közlekedésüket. Az építési munkákkal járó esetleges kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kéri az önkormányzat.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek