Közélet
2015. szeptember 02.

Erdőlátogatási tilalom a Vértesben!

A Vértesi Erdészeti és Faipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint vadászatra jogosult, illetve közös képviselő és erdőgazdálkodó, a kezelésébe tartozó vadászterületeken a balesetek elkerülése, valamint a vad-gépjármű ütközések megelőzése érdekében korlátozza az erdőterületek látogatását.

2015. szeptember 10 - október 10. közötti időszakban, naponta délután 16.00 és másnap reggel 09.00 óra között tilos az erdő látogatása a parkerdők, arborétumok, és az Országos Kék Túra útvonalának kivételével. A vadászati főidény ideje alatt egyrészt veszélyes az erdőt járni, másrészt a látogató megzavarhatja a vadászok munkáját.

A megjelölt időszakban a korlátozásra a turistautak, illetve a fő közlekedési útvonalak bevezető szakaszain tájékoztató táblákkal és a szolgálatot teljesítő szakszemélyzet eseti szóbeli tájékoztatásával külön is felhívják a figyelmet.

Érintett településhatárok: Baj, Bicske, Bokod, Csákberény, Csákvár, Császár, Csókakő, Gánt, Oroszlány, Pusztavám, Szár, Szárliget, Tarján, Tata-Agostyán, Tatabánya, Óbarok, Újbarok, Várgesztes, Vértesboglár, Vérteskethely, Vértessomló, Vértesszőlős, Vértestolna.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek