Közélet
2015. április 19.

Gála a jászolért

Legyen ismét betlehemi jászol Oroszlányban! Ezzel a felszólítással várták a szervezők szombaton délután a művelődési központba az adakozókat.

Mint arról beszámoltunk, tavaly december 20-ára virradóra elektromos zárlat okozta azt a tüzet, aminek következtében teljesen kiégett a betlehemi installáció a város főterén. A karácsonyi látványosság pótlására gyűjtést szervezett az Oroszlány Barátainak Köre nevű civil szervezet. Eddig több mint 300 ezer forint gyűlt a számlára, amit kiegészít a biztosító által fizetett összeg, de ezzel együtt sincs még elég forrás egy színvonalas betlehemi ház és jászol beruházáshoz.

A szombati jótékonysági gálán a település művészeti csoportjai léptek színre. Ott volt Spisák Péter zongoraművész és Deli Tímea hastáncos, a Bakfark Bálint Ami tanárai és diákjai, a Hébé művészeti iskola csoportja, s nem utolsó sorban a Silhouette Balett is.

Az esemény bevétele 101 ezer forinttal gyarapította az elkülönített kasszát.
Az adományokat továbbra is várják, és az alábbi szálaszámra kérik befizetni, vagy átutalni: 11740061-20011899. A befizetésnél kérik feltüntetni: Betlehemes ház.

A szervezők ezúton is megköszönik az adományozók áldozatvállalását, remélve, hogy színvonalas, új nevezetesség kerül decemberben a főtérre, a város lakóinak és vendégeinek örömére.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek