2015. február 10.

Dani egy hónapig élt egy ötvenforintossal a gyomrában

Egy oroszlányi általános iskolás diák egy hónapon át hordott a gyomrában egy iskolai sorverseny közben véletlenül lenyelt ötvenforintost, az iskola nem firtatná az ügyet, de a szülők perelnek - írja a Blikk hétfői száma.

Sorversenyt rendezett egy oroszlányi általános iskola tanára, tízéves gyerekek feladata az volt, hogy állukat feltartva azon tartsanak meg egy ötvenforintost, és vele egyensúlyozva menjenek el egy bójáig, majd visszafordulva a csapattársakig.

A Blikk szerint egy tízéves fiú, M. Dániel - bár a tanár azt mondta, csukott szájjal hajtsák végre a gyakorlatot - véletlenül lenyelte az ötvenest. Szerencséje volt, hogy nem a légutak, hanem a nyelőcsöve felé ment a pénzérme, így a gyomrában kötött ki, a hasfalához tapadt, ezért egy hónap után távolították el endoszkópos beavatkozással.

A Blikk idézi a szülőket, akik felháborítónak tartják, hogy az esetről készült jegyzőkönyv szerint az alsós diákot tette felelőssé az iskola, a tanár csak szóbeli feddést kapott. A fiú apja ügyvédhez fordult, aki a szülők nevében feljelentést tesz.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek