2024.03.28 18:00

Eladó a férjem - Betegség miatt elmarad!

Tisztelt Színházlátogatóink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy betegség miatt elmarad a mai napra (2024. március 28.) meghirdetett Eladó a férjem (Pódium Színház) előadás. A megvásárolt jegyek egy későbbi időpontban érvényesek.

Eladó a férjem
zenés vígjáték két részben
Pódium Színház

Egy ember életében sok változás történhet, de ha kellő humorral fogjuk fel, akkor sok mindent túlélhetünk. Ez a házassági történet sok mindenki számára „tükröt mutat”, hogy bár lehetnek viták, nézeteltérések, kibékülések, romantikus pillanatok, de lényegében nem fogjuk sosem megérteni egymást.
Váljunk el? Vagy béküljünk? Meg tudjuk oldani? Ezekre a kérdésekre ez a játékos, zenés színdarab ad választ, ahol néha sírunk, néha nevetünk, de az élet az igazi színjáték, amely mindent egy csapásra megold. Ez a házassági vígjáték tükröt mutat a nézőknek az emberi tulajdonságokról és, hogy ki melyik szereplővel tud azonosulni, hiszen a házasság fogalmát vittük színre. Két pár életéről szól, ahol hangsúlyt fektettünk a társadalmi különbségekre.
Vera a művésznő, nagyvilági életet él, de amikor hazamegy, természetesen a hétköznapi munkát végző férjével, megtalálják az összhangot a viták ellenére, s mindig kibékülnek. Míg Ádám és Timi, ahol Timi fodrász, Ádám ügyvéd és nem hallják meg egymást. De a négy ember barátsága olyan erős, hogy még az ötvenéves házassági évfordulón is vígan nevetnek. Vajon ki marad együtt, melyik házasság éli túl a sok megpróbáltatást?

Szereplők:
Vera a hisztérika: Bednai Natália
Géza a mulya és papucs: Várfi Sándor
Ádám az ügyvéd: Zsiga László
Timi a fodrász: Nyertes Zsuzsa

Jegyek kaphatók a blackandwhiterendezveny.livetickethub.hu oldalon és a KFMKK információjában.

Jegyár: 4500,-Ft-tól

Helyszín: KFMKK - színházterem


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek