Sport
2020. October 29.

Coerver tábor

15 gyerek részvételével Coerver utánpótlás labdarúgó tábor zajlik a napokban a Fekete István Sportcentrum focipályáján.

„Nem véletlenül választottuk ezt a helyszínt. Oroszlányban az önkormányzattal hosszú távú szerződést kötöttünk, melynek helyi képviselője is van Budai Tibor személyében. Ez egy populáris rendszerű tábor, főleg azért, mert rengeteg játék, verseny és örömfaktor van benne a gyerekek számára. Ezáltal az edzők is sokkal többet kitudnak belőlük hozni, mintha fáradtak, rosszkedvűek lennének a tréningen”- mondta Szalma József, egykori válogatott labdarúgó, a Coerver Magyarország igazgatója.

A módszer fontos képzési elemei a sprint, a mentális és reakciós sebesség, a fizikai gyorsaság fejlesztése. A gyerekek elsajátíthatják a labdás és labda nélküli koordinációt, az önbizalommal teli összjátékot. Nagy hangsúlyt fektetnek az 1 az 1 elleni játékra, melyben a cseleket, az irányváltoztatásokat tudják főként elsajátítani.

A tábor foglalkozásai a szabadtéri pályán zajlanak, azonban a pandémiás helyzetre való tekintettel a focista palánták állandó kontroll alatt vannak. A szervezők az étkezésre, a higiéniai előírások betartására, valamint a távolságtartásra is kiemelt figyelmet fordítanak.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek