Hír
2020. szeptember 19.

Összeült az Által-ér Szövetség

Pénteken tartotta meg 2020. évi tisztújító közgyűlését az Által-ér Szövetség a tatai Városházán. Tagságukat jelenleg 23 önkormányzat – köztük az oroszlányi -, 11 nonprofit szervezet és 14 gazdasági társaság alkotja évek óta, változatlan formában.

A megjelenteket - többek között Lazók Zoltánt, Oroszlány polgármesterét – Michl József elnök köszöntötte, majd beszámoló hangzott el a Szövetség 2015-2019 között végzett tevékenységéről. Elfogadták a Felügyelő Bizottság 2019. évi közhasznúsági jelentését, a 2020. évi költségvetést, valamint a 2020-2025 közötti időszakra vonatkozó programtervezetet.

Ezt követően tagdíj és alapszabály módosításra került sor. A tagdíj mértéke önkormányzatok esetében eddig 15 Ft / lakos volt, a jövő évtől 20 Ft / lakos lesz. Ez 33 %-os emelésnek felel meg.

Sor került az Által-ér Völgy Természeti és Kulturális Örökségért Díj átadására is, melyet az idén Grúber Zoltán, Kecskéd polgármestere vehetett át.

Utolsó napirendi pontként tisztújításról, a tisztviselők megválasztásáról döntöttek. A közgyűlés egyhangú döntése alapján az elkövetkezendő 5 évben is Michl József, Tata polgármestere elnökletével működik a Szövetség, az alelnöki teendőket továbbra is Schunder Tibor, Baj polgármestere látja el.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek