Önkormányzat
2020. július 03.

Elkezdődött a testületi munka

A veszélyhelyzetet követően, 3 és fél hónap után az Elnöki Kollégium egyeztető fórumával elkezdődött Oroszlányban a képviselő testületi munka.

Csütörtökön a Polgármesteri Hivatal tanácstermében a kollégium tagjai - a város és a hivatal vezetői, intézmények vezetői, bizottsági elnökök - tárgyalták meg azokat a napirendi pontokat, melyek a 2020. július 16-i rendkívüli képviselő-testületi ülés elé kerülnek.

Várhatóan vaskos jelentés készül az elmúlt időszakban történt fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Napirenden szerepel az önkormányzat 2019. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámoló, valamint a 2020. évi költségvetés módosítása.

Az ülésen tárgyalják az Oroszlányi Rendőrkapitányság beszámolóját, a Közös Önkormányzati Hivatal épületének fejlesztését, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár alapító okiratának módosítását, az óvodai csoportok számának meghatározását.

A tervezet szerint a Petőfi udvar 4-5. szám alatti önkormányzati bérlakások pályázati rendszerének kialakításáról és az egyéb városi tulajdonban lévő bérlakások hasznosításával kapcsolatos tulajdoni döntések is a grémium asztalára kerülnek.

A testületi ülés anyagát előzetesen a szakbizottságok is tárgyalják. Július 8-án a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, másnap a Humán Bizottság, míg július 13-án a Pénzügyi Bizottság ül össze.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek