Sport
2020. április 01.

Két játékos értékelte az OSE Lions történelmire sikeredett szezonját

Mint ismeretes, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as szezont. Az újonc OSE Lions a 9. helyen végzett, a klub hivatalos honlapjának a csapat két játékosa beszélt az elmúlt hónapokról.

Az oroszlányiak 21 forduló után 10-11-es mérleggel a 9. helyen álltak a szezonban, amikor a fentiekről döntött a szövetség. A klub honlapjának a csapatkapitány dr. Mohácsi Máté és Demeter Attila értékelte a (csonka) bajnokságot.

„Azt hiszem, senki nem gondolta egészen komolyan, hogy márciusban a legjobb nyolcba kerülésért küzdünk, kiváltképp azt nem, hogy matematikai esélyünk is lett volna a top5-be kerülni az alapszakasz végén” – fogalmazott dr. Mohácsi Máté. Mint mondta, talán egy ember tette picit magasabbra a lécet az év eleji minimum célkitűzéshez (playout elkerülése, bennmaradás) képest, ő pedig Sebastjan Krasovec vezetőedző volt.

„Azt gondolom, erre a csonka szezonra mindenki úgy fog emlékezni, hogy csodát tett az OSE Lions, köszönhetően annak, hogy a játékosok mindegyike alárendelte magát a csapat sikerének. Voltak vezéreink, de szinte minden meccsen más és más. Véleményem szerint a sok befektetett munka, az alázat egészen a rájátszásig vitt volna bennünket, nagyon sajnálom, hogy ezt már soha nem tudhatjuk meg. Már most hiányoznak a meccsek és a felejthetetlen hangulat, amit a szurkolóink teremtettek. Mindenki tudja, hogy az egészség a legfontosabb, így bár szomorúan, de elfogadtuk, hogy vége a szezonnak” – értékelt Demeter Attila.

Forrás és fotó: oselions.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek