Hír
2020. március 28.

Online autóstalálkozót szerveznek

Online autóstalálkozóra készülnek Oroszlányban március 28-án. A jelentkezőknek csak be kell küldeniük a járművük fotóját, amit a nap végén montázs formájában posztolnak majd.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az oroszlányi V8 Vendéglő volt az utolsó éttermek egyike, ahol amerikai autóstalálkozót szerveztek, még a koronavírus-járvány kitörésének időszaka előtt. Az viszont biztos, hogy az első olyan étterem lesz, ahol online módon szervezik meg ugyanezt. Minka Attila szervező elmondta: főként arra kíváncsiak, hogyan lehet a technikai vívmányokat figyelembe véve egyetlen digitális térben, egyszerre több mint száz autó. Merthogy ennyi négykerekű fotóját várják, ez lenne a cél.

Márka független internetes autóstalálkozó lesz, vagyis bármilyen típusú jármű tulajdonosa jelentkezhet a Ladától a Chrysleren át, mindenkit várnak a világhálón szombaton, 11 és 15 óra között. Mert – miként fogalmaz – akinek benzingőz csörgedezik az ereiben, minden bizonnyal ott lesz. Az ötletgazda végül arra a következtetésre jutott, hogy a lehető legjobban akkor járnak, ha mindenki megosztja járműve fotóját az étterem facebook oldalán és az ezekből készült montázst a nap végén posztolják.

Forrás: kemma.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek