Hír
2020. január 14.

Strand- és fürdőbelépők árai változtak

Számos hazai fürdőben emelkedtek a belépőárak 2020-ban. Szűkebb hazánkban működő fürdők és strandok közül háromban változtak a belépti díjak a tavalyiakhoz képest január 1-jén.

A tavalyi árakon kapcsolódhatnak ki a látogatók a tatabányai Gyémánt Fürdőben, tudtuk meg Kugler Lászlótól, a fürdő ügyvezető igazgatójától. Az igazgató a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a Gyémántban másfél éve változatlan árakon jutnak a látogatók a szolgáltatásokhoz. Idén januárban sem emeltek a belépti díjakon, de az üzleti év további részében elképzelhető emelés.

A komáromi Brigetio Gyógyfürdő azonban emelte a belépőjegyek árait január 1-jével. A teljes árú belépő 10 százalékkal, a nyugdíjas és a diák belépők 9,3 százalékkal emelkedtek. Radics Török Tímeától, a Brigetio ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a cég működési célú kiadásainak emelkedése indokolta a nagymértékű áremelést.

Az esztergomi élményfürdő, az Aquasziget vezetője, Tóth Gábor változatlan árakról tájékoztatta Kemma.hu-t. Mint elmondta, a belépődíjak árát kétévente változtatják, legutoljára 2019 januárjában 10 százalékkal emeltek árat.

Az oroszlányi Csobbanó Uszodában sincs változás egyelőre a tavalyi díjakhoz képest. Utóbbi intézménytől azonban megtudtuk, hogy az árak változtatását mindig áprilisban veszi napirendre a fenntartó.

kemma.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek