Sport
2020. január 07.

A kajakosok is évet búcsúztattak

Jó hangulatban értékelték és búcsúztatták az ó-évet a VÉRT S. E. kajakszakosztályának vezetői, sportolói és a hozzátartozók.

Az edzők köszönetet mondtak a versenyzőknek, a támogatóknak és nem utolsó sorban a szülőknek, akik önzetlenül segítették a szakosztály munkáját a ház körüli rendfenntartással, gyermekeik biztatásával, a versenyekre való szállítással.

Tavaly a síkvíziek közül négyen jó tanuló, jó sportoló elismerésben részesültek a várostól, 14-en pedig kiváló eredményeikért vehettek át jutalmat. Az értékelés során külön is kiemelték Simon Csilla és Nagy Viktor masters eredményeit, akik az országos maraton és síkvízi bajnoki címeik mellé a Masters Világbajnokságon, Szegeden négy arany, egy ezüst és két bronzérmet szereztek. Ezen kívül a masters versenyzők közül öten pontot érő helyezést értek el.

A kajakpólósok immár hagyományosan országos bajnokok lettek, és több nemzetközi versenyen értek el sikereket. Ez részükről kényszerhelyzet is, mert Magyarországon nincs annyi csapat és játékos, hogy folyamatos versenyzés alakuljon ki. Az ismertető és köszönő szavak után, az edzőiktől oklevelet vehettek át a versenyzők.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek