Sport
2019. október 21.

Vereség itthon

Mindkét csapat számára komoly téttel bírt a szombati találkozó, hiszen a Kaposvár nem nyert még mérkőzést a bajnokságban, az OSE pedig a zalaegerszegi győzelem után bizakodva állt a hazai mérkőzéshez.

Az első negyedben jól kezdtek a támadásban a hazaiak, jó százalékkal sikerült helyzeteiket értékesíteni mind betörésekből mind pedig külső dobásokból. A második etapban úgy látszott, hogy folytatni tudják az előny növelését a hatékony támadójátékukkal, azonban a negyed közepén megtorpantak, nem tudták a helyzeteiket értékesíteni, rossz vállalásokat választottak és felpuhult a védekezés.

A játék ebben a periódusban több körülmény miatt is bizonytalanná vált, fokozatosan feljöttek vendégek és megfordították a félidőre a mérkőzést.

A befejező játékrész elején felcsillant a remény az oroszlánok számára, ugyanis vissza tudtak jönni 4 pontos különbségre, de a Kaposvár jól használta ki a lehetőségeit, így győzni tudott végül.

Sebastjan Krasovec : „Gratulálok a vendégeknek! Megnyerték az első mérkőzésüket, ahogyan már a mérkőzés előtt mondtam, nagyon jó csapatuk van, kihasználták a gyengeségeinket, így megérdemelték a győzelmet. Jól kezdtünk, de aztán hamar összejöttek a faultjaink, így sok pontot szerezhettek a büntetővonalról, ezt kihasználva gyakorlatilag megbénították a védelmünket. Támadásban sok hibát vétettünk, puhák voltunk és ez eredményezte vesztünket. Ez a második hazai vereségünk, össze kell szedni magunkat, mert szurkolóink többet érdemelnek.”

OSE Lions - Kaposvári KK 78-85 (30-23, 12-23, 15-22, 21-17)
NBI/A Bajnokság, 4. forduló
Helyszín: Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok (1027 néző)
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Balog György Attila, Vida József (Fekete László)
OSE: Abell 33/12, Illés 3/3, Mohácsi 8/6, Zsiros -, Bozovic 9
Csere: Rizvic 18/6, Washington 3/3, Garamvölgyi 2, Anda -, Demeter 2, Nshimba -, Kucsora
Vezetőedző: Sebastjan Krasovec
Másodedző: Fodor Ármin

Fotó: Hoffartné Kati


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek