Kultúra
2019. október 01.

Fénnyel festők tárlata

Kilencedik alkalommal nyílt kiállítás a művelődési központban hétfőn a Juhász Attila fotóművész vezette Fénnyel Festők Fotóklubjának alkotásaiból.

Mint azt Körtvélyfáy Zoltán, az OKSZÍK vezetőhelyettese elmondta, 13 kiállító 120 alkotását tekinthetik meg az érdeklődők október 26-ig. A közösség tagjai rendszeresen bemutatják alkotásaikat, amelyeket többek között a tatabányai, pusztavámi, bokodi érdeklődők is megtekinthettek. Legnépszerűbb munkájuk az Én is bányász vagyok sorozat, amelyet weboldalunkon is több mint 7300-an néztek meg.

- Általában véve elmondható, hogy az idei képek jó része koncepcionális egységbe szerveződik. A klubtagok megtanultak szelektálni képeik között, és valamilyen fő tematika mentén sorakoztatták fel őket. Döntő többségükben a szép, érdekes, esetenként meghökkentő dolgokat rögzítették, amelyek közül külön is említést érdemel a Hébé Művészeti Iskola táncos fiataljairól egy homokbányában készült sorozat. Ez a színvonal bármelyik professzionális kiadványba beleférne – fogalmazott Körtvélyfáy.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek