Kék hírek
2019. August 04.

Nagy fogás

A Tatabányai Járási Bíróság a Tatabányai Járási Ügyészség indítványára augusztus 1-jén letartoztatott kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt egy 31 éves, egy 32 éves és egy 47 éves férfit, valamint egy 33 éves nőt.

A gyanú szerint mind a négyen kábítószernek minősülő anyagot adtak el Oroszlányban és a környező településeken. Az ügyészség megállapította, hogy gyanúsítottakkal szemben a bűnismétlés és annak a veszélye áll fenn, hogy a büntetőeljárást meghiúsítanák, megnehezítenék, ezért kérte a gyanúsítottak letartóztatását egy hónapra, szeptember 1-jéig.

Az összehangolt akcióban települési és megyei nyomozók vettek részt. A rendőrség tájékoztatása szerint a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói, a Tatai, Tatabányai, Komáromi és az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói kapták el a négy főt július 29-én.

Az összehangolt akció keretén belül a kutatások során a gyanúsítottak lakó-és tartózkodási helyén kábítószergyanús anyagot, közel két és fél millió forint készpénzt, mérlegeket, és dohányőrlőket foglaltak le. Az anyagok hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértő állapítja meg. A rendőrség további 6 főt állított elő, akik ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás.

police.hu


Elérhetőségeink

 • Oroszlány Város Polgámesteri Hivatala
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek