Hír
2019. July 07.

Tisztelt Látogató!

Lassan 12 éve, hogy 2007 októberében megkezdte működését Oroszlány első, valóban komoly és használható weboldala, amelyik 2015 nyaráig szolgálta a település polgárainak információval való ellátását.

2015 elején döntött a városvezetés arról, hogy megújítja a portált, miközben a cél nem változott: olyan internetes oldalt alkotni, amelyen könnyű az eligazodás és a keresés, megfelelő felület áll a napi friss hírek és az audiovizuális tartalom rendelkezésére, megtalálhatók az önkormányzat, a hivatal és az intézmények részletes adatai, az elérhetőségek, valamint az elektronikus levélcímek, de tájékozódni lehet a pályázatokról és a közpénzek felhasználásáról is.

Azt gondolom, az a 600-800 látogató, aki naponta felkeresi weboldalunkat, igazolja a koncepció életrevalóságát és elégedett a szolgáltatással – legalább is a visszajelzések ezt igazolják.

Most újabb fejezethez érkezett az oroszlany.hu portál. Tavaly októberben indult az a csapatmunka, amelynek eredménye mától Önt is szolgálja. Teljesen megújult – mondhatni újraalkotott – weboldalon tájékozódhat Oroszlány mindennapjairól. Összefoglalva: szinte mindenről, ami ma, a XXI. században Oroszlány.

Kérjük és várjuk az ezzel kapcsolatos véleményeket, javaslatokat, ötleteket, s mindazoknak köszönöm a munkáját, akik tettek azért, hogy jó szívvel ajánlhassam Oroszlány lakóinak, valamint a város iránt érdeklődőknek, a település vendégeinek a www.oroszlany.hu portált.

Lazók Zoltán polgármester


Elérhetőségeink

 • Oroszlány Város Polgámesteri Hivatala
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek