Hír
2018. november 30.

Az adventi vásárokat is ellenőrzik

A NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2018 decemberében folyamatosan ellenőrzik a karácsonyi termékeket árusítókat az adventi vásárokban, üzletekben, piacokon és közterületeken.

Kék hírek
2018. november 30.

Uzsorásokat vádolnak

Vádat emeltek egy oroszlányi házaspár ellen, mert éveken át uzsorakölcsönöket adott hajléktalanoknak – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Kék hírek
2018. november 28.

Hosszú távra tervez az új kapitány

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője november 1-jei hatállyal bízta meg Kiss Sándor r. alezredest az Oroszlányi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával.

Mozaik
2018. november 28.

Autóbusz menetrend

Elkészült és letölthető a helyi járatok új menetrendje.

Önkormányzat
2018. november 28.

Nem emelkednek a viteldíjak

Tizenhét napirendi pont megtárgyalása várta kedden a képviselő-testület tagjait, melyek között kiemelt figyelem kísérte a tervezett új evezős centrum kialakítását, illetve a jövő évi autóbusz menetrend és viteldíj változásait.

Hír
2018. november 27.

„Betkát” köszöntötték

Bensőséges hangulatú találkozón köszöntötték hétfő délután Szabó Istvánnét (Betkát) a Rákóczi kultúrotthonban abból az alkalomból, hogy a közelmúltban vehette át a Szlovák Nemzetiségért kitüntetést.

Tánc-Zene
2018. november 26.

XXVIII. Adventi Népdalköri Találkozó

Oroszlány egyik legrégebbi kulturális rendezvénysorozata az Adventi Népdalköri Találkozó, amit immár huszonnyolcadik alkalommal rendeztek meg vasárnap.

Hír
2018. november 26.

Karácsonyi adományok

A hétvégén szervezte meg az Élelmiszerbank a már hagyományossá vált karácsonyi adománygyűjtését. Ebben közreműködő szervezetként vett részt az Önkormányzati Szociális Szolgálat.

Sport
2018. november 26.

Siklósi hétvége

Szombaton a Serdülő Országos Bajnokságot rendezték meg Siklóson, amire 360 előnevezés érkezett. Az OJC 3 versenyzőt indított, közülük Pinke Zsófiának sikerült pontszerző V. helyen végeznie.


Találatok száma: 58db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek