Önkormányzat
2018. augusztus 30.

Újabb járdák újultak meg

Az önkormányzata folytatta a korábbi években megkezdett járdafelújítási programját, a most befejeződött beruházások 22,8 millió forintba kerültek.

Az Ápolási intéztet előtt, a Bányász körút járdájának egy része került felújításra - Székely Antal egyéni önkormányzati képviselői keretéből mintegy 80 folyóméter hosszúságban, 1,5 méter szélességben, 30 centiméter mély ágyazattal, új szegélyekkel, valamint 5 centimétervastag aszfalttal.

Szintén megújult a városi költségvetésből a mellette futó út is 81 méter hosszúságban, 1,2 méter szélességben, alábetonozással, átlagosan 8 centiméteres aszfaltréteggel.

Továbbá – szintén egyéni önkormányzati képviselői keret felajánlásával (Hermann Istvánné) kiegészítve - a Táncsics Mihály út 59. szám és Chudik Lajos Sporttelep között, fiatalodott meg a jobboldali szakasz 485 folyóméter hosszban. A járda 1,5 méter széles, új szegélyeket kapott, átlagosan 30 centiméteres ágyazattal, valamint 5 centiméteres aszfalttal.

Az érintett járdaszakaszok felújítását a VARIKONT Szolgáltató Kft. végezte. A megújult járdaszakaszok javítják az ott élők közlekedési lehetőségeit, illetve az adott körzetben található intézmények és egyéb gazdasági egységek megközelítését.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek