Tánc-Zene
2018. July 08.

Ha nyár, akkor zene!

Sokszínű zenei program várja a dallamok szerelmeseit idén is a művelődési központ Zenés Nyári Találkozások sorozatában, amit M.É.Z. Együttes koncertje nyitott júniusban.

Ezt két helyi fellépő folytatta: a Tigroszlán (képünkön) lemezbemutatója és legutóbb szombaton a Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar fellépése. Az együttes egyébként az elmúlt héten nagy sikerrel szerepelt a Nemzetközi Fúvószenekari Fesztiválon, Balatonfüreden.

A továbbiakban 21-én vendégeskedik Oroszlányban a The Biebers, a 2012-ben alakult budapesti modern pop-rock zenekar, melynek két vezéralakja a Megasztárból ismert Puskás Peti és testvére, Puskás Ádám Dániel.

Augusztus 4-én igazi zenei csemegét ígér a M.I.E.Z. fellépése, amely az Illés együttes legendás formációjának megalakulása után 40 évvel, 2005-ben jött létre, és arra vállalkoztak, hogy a magyar rock- beat zene úttörő zenekarának szellemét és életművét életben tartsák a színpadon.

A Zenés Nyári Találkozások sorozatát augusztus 11-én a Tales of Evening koncertje zárja fülbemászó dallamokkal és szimfonikus betétekkel dúsítva a metált.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek