Hír
2021. február 10.

Nagyon hideg napok jönnek

Az ónos eső miatt jelenleg is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben megyénkben, ehhez csütörtöktől a viharos szél és a szibériai hideg is társulni fog.

Az időjárás nem túl kegyes arcát mutatja a napokban. Szerdára is elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki a meteorológia az ónos eső veszélye miatt. Tovább romlik a helyzet a hét második felében. Már szerda este megérkezik a markáns hidegfront, amely szélvihart is hoz magával.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki a viharos széllökések miatt Komárom-Esztergom megyére. A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 kilométer/órát is.

A szibériai hideg 15-20 fokos lehűlést és csapadékot is hoz magával. Térségünkben a meteorológia előrejelzése szerint csütörtökön már mínusz 8 fokra is készülhetünk, de a hétvége még cudarabb lesz. Pénteken, szombaton és vasárnap is megközelítheti az éjszakai hőmérséklet a mínusz 20 fokot. Szerda estétől a csapadék is rohamtempóban fog átváltani havazásba, szinte az egész ország területén havazhat.

Forrás: metkep.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek