Sport
2021. január 25.

Kosaras utánpótlás siker

Veretlenül zárták az alapszakaszt az Oroszlánok.

Soproni Darazsak Akadémia - OSE Oroszlánok 51 - 52

OSE: Buday Botond 3, Cozma Patrik 0, Fekete Ádám 10, Flekenstein Milán 3, Horváth Balázs 5, Kőhalmi Gergely 0, Lazók Zsigmond 9, Magyar Benjámin 18, Urszán Balázs 1, Urszán Bence 2, Varga Zsombor 1, Verbulecz Roland 0
Edző: Gurszky Géza, Gurszky Gézáné

Az Országos Regionális Gyermek (U12) kosárlabda bajnokság negyedik fordulója vasárnap Sopronban került megrendezésre a Novomatic Arénában. A második mérkőzésen a Soproni Darazsak Akadémia csapata volt az ellenfele az OSE Oroszlánoknak. 15 perc szünet után már újra pályán voltak az Oroszlánok, így nem sok idő volt pihenésre. A frissen pályára lépő soproniak nagy küzdelemre késztették a továbbra is sok hibával támadó Oroszlánokat. Kemény fizikai küzdelemből a második félidőben agresszívabban védekező oroszlányi fiúk kerültek ki győztesen.

Gurszky Géza: "Régóta mondom a fiúknak, hogy mérkőzést csak jó védekezéssel lehet nyerni. Most, hogy a támadó játékunk rosszabb volt a megszokottnál, ezt a saját bőrükön is megtapasztalhatták. Pozitívum, hogy volt tartása a csapatnak, és vesztes helyzetből is fordítani tudtunk. A bajnokság további szakaszában Zala és Vas megye élcsapataival mérjük össze az erőnket, sok munka vár a fiúkra."

Forrás és kép: oselions.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek