Kék hírek
2021. január 12.

Saját magát buktatta le

Az oroszlányi rendőrök egy rongálás helyszínén intézkedtek, ahol megtalálták a feltételezett elkövető személyi igazolványát, aki korábban egy szállóról is lopott.

A járőrök 2021. január 10-én délelőtt egy oroszlányi társasházban intézkedtek, ahol rongálás történt. A rendőrök a lépcsőházban találtak egy személyi igazolványt, ami egy olyan férfié volt, aki nem volt ismeretlen előttük. B. Gergőt még ezen a napon egy oroszlányi intézmény udvarán fogták el a rendőrök. A férfi elmondta, hogy ideges volt, ezért rongálta meg egy szolgáltató vezetékeit. A járőrök a tettest előállították.

Időközben az Oroszlányi Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy férfi, hogy a telefonjából a SIM kártyát és az adattároló kártyát ellopták. A gyanú B. Gergőre terelődött, aki a bűncselekmény idején az intézményben volt. Az átvizsgálás során nála a lopott adattárolót megtalálták. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte és elmondta, hogy a SIM kártyát összetörte.

A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a rongálás vonatkozásában vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek