Hír
2020. szeptember 27.

Butaságom története

Szombat este ismét egy fergeteges, két felvonásos zenés vígjáték került színpadra az oroszlányi művelődési ház szervezésében.

„Talán a sors akarta így. Talán a sors akarta azt is, hogy találkozzam Lacival.” Így kezdődik egy nő butaságának története, a férfival. Mérey László ünnepelt színész, Kabók Kati nem. Ő csak ünnepelt színésznő szeretne lenni. A lány szerelme éppen az a Mérey László, aki nem vette fel a főiskolára. A lány odamegy a házához, hogy megmondja neki, ő akkor is színésznő lesz. De ha sikerül neki, akkor nem veszíti-e el éppen vágyainak tárgyát: a férfit?

Shakespeare is megírta már, hogy „...a szép nőnek nem árt butaság”. De valóban buta-e a nő? Vagy csak az orránál fogva vezeti a férfit? Ezekre a kérdésekre is választ adott a mókás darab.

A Körúti Színház romantikus vígjátéka modern színpadképpel, dalokkal és kiváló alakításokkal gyönyörködtette a közönséget, miközben a sokak által látott film ismerős jelenetei sem maradtak el. Kiss Manyi legendás szerepét Esztergályos Cecília alakította, Básti Lajos és Ruttkai Éva felejthetetlen karaktereit Janklovics Péter és Karaivanov Lilla játszották.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek