Kék hírek
2020. május 10.

Testvérgyilkosság Oroszlányban

A rendőrök őrizetbe vették azt a 26 éves oroszlányi férfit, aki a gyanú szerint dulakodás hevében úgy mellkason szúrta testvérét, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy oroszlányi lakásban két testvér között vita alakult ki május 9-én este. A 26 éves férfi dulakodás közben egy késsel mellkas tájékon megszúrta a testvérét, aki a helyszínen életét vesztette.

Az esetet a Rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába május 9-én 21 óra 15 perckor az egyik szomszéd jelentette be. A rendőrök a megadott címen megállapították, hogy a bejelentés valós, és a helyszínen elfogták a tettest. A férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

R. Dominikot a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Forrás: police.hu
Fotó: illusztráció


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek