Koronavírus
2020. április 23.

Önkormányzati segítség

A járványügyi helyzet egyre több, és nagyobb feladatokat ró az önkormányzatokra. A felelős munka határozza meg Oroszlányban is a védekezést.

A maszkok, gumikesztyűk és fertőtlenítőszerek után megtörtént a egyéb szükséges védőfelszerelések és eszközök beszerzése is. A védekezés hatékonyságának érdekében a napokban több, folyamatosan szolgálatot teljesítő egység kapott újabb felszereléseket, melyeket Szabó Mihály alpolgármester személyesen adott át.

Ennek köszönhetően a közterület-felügyelet, a mentők, a rendőrség, a szociális szolgálat, valamint a tűzoltóság is kapott érintésmentes digitális lázmérőt, ózongenerátort és plexi arcvédő pajzsot.

„Ezen túlmenően, az önkéntesek bevonásával továbbra is próbálunk mindenben segíteni az idős, hónapok óta bezárt városlakóknak. Intézményeinket hetente ellátjuk maszkokkal, kesztyűkkel és folyamatosan biztosítjuk részükre a fertőtlenítőszereket. Mindent elkövetünk hogy nyugalom legyen a településen, ebben az amúgy is feszült, az emberek türelmét önmagában is próbára tevő időszakban. A veszélyhelyzet legfontosabb üzenete számunkra továbbra is az, hogy minél kevesebb ember legyen Oroszlány közterületein, aki teheti, maradjon otthon!” - mondta a városvezető.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek