Koronavírus
2020. március 26.

A Vízmű közleménye

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, a csatornahálózat és a szennyvízátemelők zavartalan és biztonságos üzemeltetése érdekében nyomatékosan felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szennyvízcsatorna megfelelő használatára fokozottabb figyelmet fordítsanak!

Kerüljék a textil alapú nedves - és fertőtlenítő kendőknek, továbbá mindazon szilárd anyagoknak (egészségügyi betét stb.) a csatornahálózatba juttatását, melyek dugulást okozhatnak. A csatornahálózatra veszélyes anyagokat (olaj, zsír, benzin, állatoktól származó szerves hulladék) ne juttassanak a csatornába!

Kiemelten fontos ezen előírások betartása a házi szennyvíz beemelővel rendelkező ingatlanok esetében, mivel az ott üzemelő szivattyúk különösen érzékenyek a szilárd szennyeződésekre, szálas anyagokra.

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy amennyiben nem tartják be az előírt távolságot dolgozóinktól, illetve a munkavégzés helyének higiéniás körülményei nem megfelelőek, akkor jegyzőkönyv felvétele mellett munkatársaink megtagadhatják a munkavégzést.

ÉDV Zrt.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek