Önkormányzat
2020. március 22.

Szupergyors internet

Nagysebességű, 1000Mbps internet kapcsolatot rendelt meg a Polgármesteri Hivatal, aminek kiépítése megtörtént a múlt héten.

Az informatikai rendszer fejlesztésének elsődleges célja az, hogy az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal és a szákszendi kirendeltség összeköttetése biztonságosan lebonyolítható legyen ezen a kapcsolaton keresztül, beleértve a közös dokumentum kezelést is. Mivel az oktatási intézmények weboldalai is a város szerverein vannak, a koronavírus járvány okozta helyzet következtében fontossá vált a digitális távoktatás magasabb színvonalú kiszolgálása a hivatali erőforrásokon keresztül, valamint a járvány idején - és azt meghaladóan is - a város által üzemeltetett weboldalak gyorsabb, magasabb színvonalú elérésének biztosítása.

A jelenlegi veszélyhelyzet idején a hivatal e kapcsolaton keresztül szándékozik online konferencia szolgáltatást biztosítani a képviselő-testület, illetve a bizottságok számára. Az első, sikeresnek mondható tesztek már megtörténtek, de további optimalizálásra van szükség.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek