Hír
2020. március 07.

Megyünk a levesbe

Dupla teltházas produkció lett a Dumaszínház péntek este megtartott két előadása a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében. Ezúttal a stand- up comedy műfaj legismertebb hazai képviselője, Hadházi László tartott önálló estet Oroszlányban.

A Karinthy-gyűrűs humorista 30 éve van a pályán. 1971 óta publikál, de csak a ’90-es évek közepétől jelentek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője, korábban rádiós műsorvezető volt. Ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója, a Showder Klub nevettetője, a Dumaszínház társulatának alapító tagja.

A „Megyünk a levesbe” című műsora szellemi mélyrepülés a bulvár hírek, a valóság és a virtuális lét ormai közt. Gyógyítható-e az információ-függőség? Hogyan szokjunk le az álhírekről? Kinek szól a rádió? Miért tagadjuk, miért nézzük, miért nem? Hogyan változik a nyelv? Mi az a vízkóla? Befér-e az elefánt a kocsi mosóba? Kopasztják-e az articsókát? Hogyan kell kimosni egy cirkuszi sátrat?

Ilyen, és további érdekes kérdéseket, vicces felvetéseket boncolgatott a 2x1,5 órás fergeteges poénözön, melyet vastapssal hálált meg a nevetéstől könnyes szemű közönség.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek