Kultúra
2020. március 06.

Csiribiri varázslat

Rendkívül szórakoztató produkcióval lepte meg a gyerekeket a KFMKK csütörtök délelőtt, amikor a zene mellett színes szappanbuborékok is szárnyra keltek a színházteremben.

A Csiribiri Gyermekszínház szervezői évről-évre különös figyelmet fordítanak arra, hogy a négy előadásból álló bérlet produkciói változatosak legyenek, és a színházba járó gyermekek megismerkedhessenek a zenés-, a báb-, az interaktív-, és a hagyományos előadásokkal is. Ezúttal a Kiskalász Zenekart varázsolták színpadra, akik Tavaszköszöntő című műsorukkal örvendeztették meg a kicsiket. Az együttes három előadást tartott Oroszlányon, valamennyit telt ház előtt játszották és szinte varázsoltak, hiszen a hangszerek mellett a közönséget is sikerült megszólaltatniuk.

  • Nagyon nagy igény van a gyermekelőadásokra, ezért a Csiribiri Gyermekszínház bérletei igazán kelendőek. Ilyenkor a városban élő óvodások és kisiskolások mellett a környező települések gyermekeit is ki kell szolgálnunk, ezért minden produkciót háromszor játszanak el a hozzánk érkező művészek, természetesen valamennyit telt ház előtt. Apró nézőink között vannak kecskédi, vértessomlói, sőt kömlődi gyermekek is - tudtuk meg Móri Ildikótól, a Csiribiri Gyermekszínház szervezőjétől.

A csütörtöki játéknak hatalmas sikere volt a közönség körében. A gyerekek együtt énekeltek, mondókáztak, izegtek-mozogtak az előadókkal, örömmel és lelkesedéssel követve azok utasításait.

A Kiskalász zenés, interaktív játéka a bérlet harmadik előadása volt, a negyediket áprilisban láthatják majd a gyerekek. Akkor Csukás István legendás figurája, Süsü a sárkány fogja elbűvölni a legkisebbeket.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek