Sport
2020. február 09.

Ismét győzött az OSE!

Az első három negyed hullámzása után az utolsóban nyújtott remek játékával 91-75 arányban legyőzte hazai pályán az oroszlányi kosárlabdacsapat a Sopron együttesét.

A mérkőzés második negyedében egy magáról megfeledkező soproni szurkoló sörrel öntötte le az egyik játékvezetőt egy vitatott ítéletet követően, mire a bírói hármas megállította játékot. Ezt követően a biztonságiak tettek rendet a soproni B-középben, de közben néhány pofon is elcsattant. A mérkőzést követően már komoly verekedés alakult ki a vendégszurkolók és a biztonsági emberek között, a rendőrségnek is be kellett avatkoznia.

A feszült hangulatú meccset így értékelte a két csapat szakvezetője:

Sebastjan Krasovec /OSE/: – Ahogyan arra készültünk is, nagyon nehéz mérkőzést vívtunk. Az elején nem játszottunk jól, sok volt a hiba, az eladott labda. Eredmény szempontjából hullámzó volt az első három negyed, a negyedikre aztán védekezést váltottunk, emellett a triplákat is jól dobtuk és így el tudtunk húzni.

Kosztasz Flevarakisz /Sopron/: – Az első három negyedben nyújtott játékunkkal győzelmet érdemeltünk volna, de az utolsó tíz perc egyértelműen a hazaiaké volt. További sok sikert kívánok az OSE-nak, nekünk pedig össze kell szednünk magunkat, hiszen hosszú még a szezon.

Forrás: kemma.hu

Fotó: Babér Zoltán


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek