Hír
2020. január 30.

Tehetségek megmérettetése

Két napos tehetségkutatót szerveztek a Hunyadi Mátyás Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak.

Az iskola napközis munkaközössége minden hónapban igyekszik valamilyen újszerű programmal előrukkolni a diákok legnagyobb örömére, így született meg a”Ki, mit, tud?” ötlete, amit igazi csapatmunkával szerveztek meg a tanintézmény nebulói számára.

„Úgy gondoltuk, hogy félévzárás előtt, egy ilyen programnak örülnének a tanulók, hiszen ennek manapság divatja van a gyerekek körében. Nem csak ének kategóriában lehetett jelentkezni a versenyre, hiszen az egyéb más területen tehetséges gyermekek produkcióira is kíváncsiak vagyunk. A nagyon régi kulturális seregszemlék óta ez az első alkalom, hogy tehetségkutatót szervezünk. Ez egy olyan kezdeményezés, amiből majd szeretnénk hagyományt teremteni, amennyiben lesz rá igény” - mondta el megkeresésünkre az ötletgazda, Takácsné Gombás Ildikó, a napközis munkaközösség vezetője.

Érdeklődésben nem volt hiány, hiszen 52 zenés, táncos, versmondó produkcióval neveztek be a versenybe a kisdiákok, akik zömében lányok voltak, de néhány vállalkozó kedvű Hunyadis kisfiú is mikrofon elé állt, vagy éppen bűvészkedett a Nagygyörgy Lászlóné, Cserhalmi Krisztina, Száraz Szabina és Nagy Dorothy alkotta zsűri, valamint a népes közönség előtt.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek