Sport
2020. január 28.

Bográcsos kosármeccs

A barátságos hangulat ellenére az OSE Lions kosárlabda csapata vendégként 91-83 arányban kikapott a Kaposvártól. Az első félidőben a hazaiak hamar elhúztak az Oroszlány elől, a hátrányt nem sikerült a mérkőzés folyamán ledolgozni.

Nemcsak egy bajnoki mérkőzésre, de igazi kosárlabdaünnepre készültek a kaposvári és az oroszlányi szurkolók január 25-én szombaton délután. Már órákkal az esti csata előtt találkoztak a két tábor tagjai, és ahogy tavaly ősszel a bányászvárosban, úgy ezúttal is baráti beszélgetéssel, bográcsozással töltötték el a mérkőzésig hátra lévő órákat.

Kiváló hangulatban kezdődött a találkozó, mindkét tábor sportszerűen biztatta az övéit. Eleinte felváltva vezettek a csapatok, aztán a Kaposvár egy 10-0-s rohammal elhúzott 22-11-re. A negyedből hátralévő időben már nem változott lényegesen a különbség, így a hazaiak 12 pontos előnnyel mehettek az első szünetre.

A második negyedben sem ment az OSE-nak, különösen a tripladobások hatékonyságában volt nagy különbség a két csapat között. A hazaiak vezettek már 20 ponttal is (52-32), de félidőre sikerült 15-re faragni a hátrányt.

A harmadik – viszonylag pontszegény – játékrész után sem változott a különbség, így az OSE-nak tíz perce maradt, hogy valahogy ledolgozza hátrányát. A negyedik negyedet nagyon megnyomta a Lions, hat pontra is felzárkózott (82-76), de nem sikerült utolérnie ellenfelét.

Forrás: kemma.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek