Sport
2020. január 19.

Évet zártak a súlyemelők

Stílszerűen, edzőtermében tartotta meg évzáró és egyben évnyitó összejövetelét az Oroszlányi Városi Súlyemelő és Erőemelő Egyesület.

A számos meghívott vendéget – köztük Rajnai Gábor és Szabó Mihály alpolgármestereket Likerecz Attila elnök köszöntötte, majd értékelte az elmúlt esztendő eredményeit.

- A szerény támogatásban részesülő, kis költségvetéssel működő egyesületünk a csapatok pontversenyében az 5. helyezést érte el, úgy, hogy összesen egy felnőtt versenyzőnk van. Ő kimagaslóan teljesített, 2. helyezett lett az országos bajnokságon. Junior női csapatunk megnyerte a csapatversenyt, a junior férfiak a 3. helyen végeztek. Az U-15 korosztályos lányaink a dobogó második fokára állhattak. A magyar bajnoki éremtáblázaton az első helyet szereztük meg 18 aranyéremmel. Az utánunk végző 2. és 3. helyezett gárda együttvéve nem szerzett ennyi elsőséget. Az Európa Bajnokságon két versenyzőnk képviselte hazánkat. A Masters Világbajnokságon Dobó Lajos aranyérmet vehetett át, Deli Róbert erőemelésben pedig EB és VB bajnok lett. Városunk súlyemelői közel 70 éve ott vannak az élmezőnyben. Az idei célunk is a hasonló jó eredmények elérése, valamint megtartani az országosan kivívott pozíciónkat - fogalmazott az elnök.

A kiértékelés után Rajnai Gábor alpolgármester a város nevében megköszönte a sportolók munkáját, majd további eredményes felkészülést, sok sikert kívánt az egyesület versenyzőinek, edzőinek.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek