Sport
2019. April 30.

Három győzelem Kaposvárott

Kellemes időjárás és idilli sportkörnyezet fogadta április utolsó hétvégéjén, a Kaposvár Goldenfox meghívására három korosztályban, barátságos mérkőzésekre érkező Oroszlány Bears amerikai focistáit, az újonnan épült Kaposvár Aréna melletti atlétikai pályán.

Sport
2019. April 30.

Hét aranyérem

Ismét bizonyítottak a hétvégi, kétnapos iskolás bajnokságon a fővárosban Likerecz Attila és Bagócs János súlyemelő tanítványai.

Kultúra
2019. April 29.

Oroszlányi tiszteletadás Léván

1849. április 19-én Nagysallónál (ma Tekovské Lužany) zajlott le az 1848-49-es szabadságharc legvéresebb csatája a magyar honvédek és a császári seregek között.

Hír
2019. April 29.

Motorosok köszöntötték a tavaszt

A kellemetlen, szeles idő ellenére is közel 50 motor parkolt le vasárnap délelőtt a Rákóczi kultúrház mellett, ahol a közelmúltban alakult Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre és az Önkéntes Tűzoltó Egyesület lelkes tagjai hetedik alkalommal szervezték meg a tavaszköszöntőt.

Kultúra
2019. April 28.

Nemzetközi történelmi vetélkedő

Egy osztálynyi lelkes diák érkezett szombat reggel az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár kamaratermébe, hogy részt vegyenek a Rákóczi Szövetség hagyományos, huszonkettedik alkalommal megrendezett nemzetközi történelmi vetélkedőjén.

Hír
2019. April 28.

Elkészült a fűszerkert

Ügyesen kampányoltak pályázatuk sikerérért a Hunyadi iskola diákjai, hogy elnyerjék a TESCO áruházlánc által kiírt „Ön választ, mi segítünk” projekt 400 ezer forintos díját.

Kék hírek
2019. April 28.

Szent György nap

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság április 26-án Esztergomban rendezte meg a Rendőrség Napja alkalmából tartott ünnepi állománygyűlését.

Hír
2019. April 27.

Ismerik értékeinket

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat és Értéktár immár második alkalommal rendezte meg a Megyei Értéktár vetélkedőt azon települések oktatási intézményei számára, ahol már elfogadott megyei érték található.

Statisztika
2019. April 27.

Vészesen fogyunk

Az előzetes adatok szerint 2019 első két hónapjában a születések száma 5,1%-kal kevesebb, a halálozásoké 11%-kal több volt, mint 2018 azonos időszakában – áll a KSH gyorsjelentésében.

Hír
2019. April 26.

Beszámoltak a lánglovagok

Csütörtök délután tartotta éves rendes közgyűlését és beszámolóját az Oroszlány Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság Köztestülete, melyen Lazók Zoltán polgármester, köztestületi elnök és Papp Péter alelnök mellett ott volt Komlósi Tamás tatabányai tűzoltóparancsnok is.


Találatok száma: 64db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek