Hír
2019. december 17.

Mindenki karácsonya

Nemes hagyomány, hogy a Magyar Vöröskereszt Oroszlányi Szervezete karácsony előtt ajándékkal kedveskedik a rászoruló gyermekeknek.

Idén, hétfőn várták meleg szívvel az OKSZÍK színháztermébe azt a 180 általános iskolás diákot, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.

- A Mindenki karácsonya című gálán azok a diákok vesznek részt, akikről az iskolájuk vezetése úgy gondolta, hogy ajándékunkkal szebbé tehetjük az ünnepüket. Felhívásunk Oroszlány három általános iskoláját érintette ebben az évben is. A rendezvény kezdeményezője az oroszlányi szervezet. Kaptunk segítséget a megyei Vöröskereszttől is, de anyagilag Oroszlány polgármestere és a képviselő-testület támogatott minket - tudtuk meg Brunner Rózától, a Vöröskereszt Oroszlányi Szervezetének elnökétől.

A rendezvényen megjelent diákokat Rajnai Gábor alpolgármester köszöntötte. - A mai napon is a karácsonyra emlékezünk a városi Vöröskereszt jóvoltából és köszönöm minden segítőnek, valamint közreműködőnek, hogy létrejöhetett ez a rendezvény. Ti érezzétek jól és kellemesen magatokat itt is, és majd szeretteitek körében is a következő napokban - fogalmazott az alpolgármester.

A Hemo Musical Stúdió és a Cirill Táncstúdió növendékei szórakoztatták ezt követően az egybegyűlteket, majd maga a Mikulás is megérkezett, aki minden gyermeknek átadta a gondosan összekészített csomagot, melyben a plüssfigurák és az elengedhetetlen édességek mellett egy-egy könyv is helyet kapott.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek