Hír
2019. december 15.

Manók és koboldok a színpadon

Zenés, táncos, varázslatos mesével kívánt boldog karácsonyt mindenkinek a Hemo Musical Stúdió szombat délután.

Már két héttel az oroszlányi bemutató előtt elkeltek a regisztrációs jegyek A Mikulás kalandja című zenés mesejátékára, így nem csoda, hogy ismét telt ház előtt játszottak az ifjú énekes-színészek az OKSZÍK színpadán, advent harmadik hétvégéjén.

- Ez egy olyan történet, amelyben tulajdonképpen a Mikulásnak nyoma vész, és a közönség soraiban helyet foglaló gyermekek, valamint a szereplők segítségével a darab végére megkerül - tudtuk meg Hegyi Mónikától, a Hemo művészeti vezetőjétől.

A produkcióban húsz szereplő csillogtatta meg nem csak prózai színészi vénáját, de ének- és tánctudását is. Az előadás különlegessége az, hogy minden gyereknek van külön szerepe és megszólal a darabban, hiszen nagyon fontos az, hogy önmagához képest minden gyerek tudjon fejlődni és ezt a fejlődést meg is mutathassa. A mesejáték igazán látványos, mert szinte percről-percre sokasodnak a színpadon a szereplők, és olyan elemekkel igyekeztünk gazdagítani az előadást, mint például a hóesés, árnyjáték, vagy a vetített háttér - fejtette ki Hegyi Mónika.

Az egyórás interaktív játék felüdülés volt kicsiknek és nagyoknak, szereplőknek és nézőknek egyaránt.

A Hemo ifjú tehetségei mellett az előadásban feltűnt Bene Zoltán színművész is. A produkció rendezője Hegyi Mónika, koreográfusa pedig Emődi Lilla volt. A stúdió már lázasan készül egy újabb nagyszabású előadással, melyet várhatóan jövő év novemberében láthat majd a nagyérdemű.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek