Hír
2019. július 20.

Útfelújítások

Két helyszínen is átfogó útfelújítás kezdődik a városban július 22. és 31. között a Népek barátsága és a Haraszthegyi utcákban az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. (OIH) beruházásában.

A felső, kb. 6 cm-es réteg felmarását és újra aszfaltozását végzik el a Népek barátsága és a Haraszthegyi utcák egy-egy szakaszán. A Népek barátsága utcában a „Kapocs” kereszteződésétől az óvoda mellett, a Tópart utcáig mintegy 170 méter hosszan, a Haraszthegyi úton pedig a Rákóczi úttól az első elágazásig, hozzávetőleg 80 méter hosszban.

A munkálatok ugyan egyszerre csak fél pályán zajlanak, de az érintett lakótömbök közötti járműforgalmat, parkolást biztosan lassítani fogja.

A Népek barátsága utcáról nyíló nagy parkolók bejáratainál akár órákon át tartó útzár is várható, ezért kérjük, hogy az ott parkoló autósok ezt vegyék figyelembe. A munkálatok ezen túl jelentős por és hanghatással fognak járnak.

A munkák során a korlátozásokról szórólapokon is értesítik az ottlakókat – tájékoztatott a társaság. Az OIH Zrt. az útfelújítási munkák zavartalansága érdekében ez úton is kéri a lakók és az arra járók szíves közreműködését és türelmét!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek