Hír
2019. július 04.

Újabb útfelújítások

Folyamatosak a kátyúzási munkák a város útjain. Szinte minden munkanapon, amikor az időjárás engedi, többszáz kg aszfaltot hengerelnek bele az előző napon négyszög alakúra kivágott kátyúba.

Így is hetek telhetnek el, mire az egy-egy festékkel feljelölt úthibáig eljutnak. Ez a fajta javítás azonban csak a közvetlen balesetveszély elhárítására szolgál. Jelenleg erre van lehetősége a minden más városüzemeltetési feladattal is megbízott Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.-nek, azaz az OIH Zrt.-nek.

Most azonban két helyszínen egy átfogóbb megoldáshoz nyúlnak. A felső, kb. 6 cm-es réteg felmarását és újra aszfaltozását végzik el a Népek barátsága és a Haraszthegyi út egy-egy szakaszán. A Népeken a „Kapocs” kereszteződésétől az óvoda mellett, a Tópart utcáig mintegy 170 méter hosszan, a Haraszthegyi úton pedig a Rákóczi úttól az első elágazásig, hozzávetőleg 80 méter hosszban. A munkálatok – a szükséges géplánc rendelkezésre állásától függően – július második felében fognak zajlani.

Noha a felmart aszfaltfelület alkalmas marad a közlekedésre, illetve a munkákat egyszerre csak fél pályán fogják végezni, az érintett lakótömbök közötti autóforgalmat és parkolást biztosan korlátozni kell. A munkák megkezdésének pontos idejéről, illetve a korlátozásokról a cég a városi internetes felületeken, illetve szórólapokon fog értesítést küldeni – tájékoztatott az OIH.

Az OIH Zrt. az útfelújítási munkák zavartalansága érdekében ez úton is kéri a lakók szíves közreműködését és türelmét!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek