Egészség
2019. június 27.

Az egészségügyben dolgozók napja

Bensőséges ünnepség keretében emlékeztek meg az oroszlányi Szakorvosi Rendelőintézet dolgozói Semmelweis Ignácról, a híres magyar orvosról, az anyák megmentőjéről.

A szerda délutáni rendezvényen Varju János főigazgató köszöntötte a megjelenteket, köztük Rajnai Gábor alpolgármestert.

Rajnai Gábor köszöntőjében utalt arra, hogy a város egyik legjobban működő egysége a rendelőintézet, amely nem csak az oroszlányiak, hanem a térség lakóinak is megelégedésére működik.

- A legfontosabb talán az, hogy a szorgalmas, kitartó, lelkiismeretes munka, az önzetlen segíteni akarás mely a betegek javát és gyógyulását szolgálja, nem lehet rendszerfüggő, mert az elesett embereket az nem érdekli, viszont a gyógyultak megbecsülése és hálája kárpótlást nyújthat mindazért az áldozatért, amit érdekükben tettek az egészségügy dolgozói. Minden nálunk fejlettebb és gazdagabb országban már rég felismerték, hogy bár az egészségügy mindenhol óriási pénzeket emészt fel, de óriási hasznot hajt a társadalom számára – fogalmazott az alpolgármester.

Az ünnepi gondolatokat követően jubileumi jutalmakat, és az egészségügyben eltöltött idő alapján elismeréseket vehettek át az intézmény dolgozói.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek